Det originale slidstærke smykkebrand CKJ™ 1-2 dages levering Forlænget gave-retur & Gratis Ombytning

Iben Berner om sine yndlings styles


Smukke @Ibenberner har stylet sine favorit sommer-looks med mine store kæder af 'Rope kæde 8mm guld' & 'Figaro halskæde 7mm Guld'

Shop hele Rope-kollektionen her & shop hele Figaro-kollektionen her

Desuden kan du også få alle kæderne i en mellem str. og en lille str., de findes alle i både guld og sølv.

Iben Berner siger om smykkerne;
Jeg bruger mine smykker til alle mine outfits, de er nemme at style også er det fedt jeg kan mixe dem med mine egne. På den måde bliver mine smykker ikke bare en accessories men en personlig del af mit outfit. Ikke nok med at smykkerne er vildt trendy og flotte, så er de også virkelig god kvalitet. Jeg fik dem i starten af juni og har haft de samme kæder på 24/7 siden da! - både i bad, på stranden arbejde osv. Jeg gjorder dette netop for at teste kvaliteten, og jeg er altså imponeret over hvor flot guld, de bliver ved med at være. De kommer heldigvis i en masse fede deisngs - både i sølv og guld, så der er noget til enhver smag, og desuden er jeg vild med de er så prisvenlige!
Trustpilot
Trustpilot

Kurv

Køb for 399 kr mere & få gratis fragt

✔ Tillykke! Du har fået gratis fragt

Din kurv er tom