De originale vandfaste smykker Gratis ombytning 1-2 dages levering Gratis fragt over 399,-

BLOG

Valentines Gave Ideer

Det kan være svært at finde den helt perfekte gave. Jeg har samlet vores bedst solgte smykke-gaver her. Valentines symbolisere kærlighed - til dem omkring os & til dig selv.

CAMIH Collection

Så er min hidtil største og mest betydningsfulde kollektion lanceret - CAMIH. En kollektion der er skabt i samarbejde med min kære mormor.

Eurowoman x Camilla Krøyer

Læs med her om mit møde med Eurowoman. Jeg fortæller blandt andet smykke tips, om min smykke rejse og hvor min inspiration kommer fra.

Hvad er 925 Sterling Sølv?

Vi bruger 925 sterling sølv til mange af vores smykker. Sølv er et af de mest anvendte metaller, da det er tidsløst og sofistikeret. Da 100% rent sølv er meget...

Kødbyen - Behind the Scenes

Se med bagom vores shoot i Kødbyen, hvor jeg viser mine nye styles. Det er her min kreativitet får lov til at arbejde på højtryk, og jeg elsker det!

Ankelkæder - Styling idéer

Har du brug for inspiration til, hvordan du kan style ankelkæder til dine yndlings sommeroutfits? Jeg er selv helt vild med at eksperimentere med mine smykker.

Photoshoot - Behind the scenes 

Se med bag om forårs studie shoot. Photoshoots er en kæmpe del af mit brand, derfor tænkte jeg, at det ville være spændende at tage jer med bag kulissen.

Trustpilot

Kurv

Din kurv er tom