Det originale slidstærke smykkebrand CKJ™ 1-2 dages levering Forlænget gave-retur & Gratis Ombytning

Job & praktik hos Camilla Krøyer

Tag del i vores kreative rejse: Åbne stillinger i vores kreative og dynamiske smykkefirma!

Vi leder ikke kun efter medarbejdere; vi søger passionerede individer til at tage på en ekstraordinær rejse med os. Hos vores smykkefirma tror vi på at skabe et levende og dynamisk arbejdsmiljø, hvor kreativiteten trives.

Slut dig til os og bliv en del af et kollaborativt fællesskab, der værdsætter innovation og out-of-the-box tankegangen. Sammen skaber vi smykker, der fortæller historier, vækker følelser og fanger tidløs skønhed.

Oplev de spændende ledige stillinger, der er tilgængelige i vores virksomhed, og bliv en vigtig brik i vores kreative puslespil. Dine ideer og ekspertise vil blive værdsat, plejet og fejret. Sammen vil vi forme fremtiden for smykkehåndværk

Job hos os

Hos os vil du blive fordybet i et passioneret og drevent miljø, hvor du arbejder sammen med erfarne fagfolk, der er ivrige efter at dele deres viden, samt lære af din ideer og ekspertise.

Lås op for din kreativitet, få uvurderlig brancheindsigt, og byg et fundament for din fremtid i smykkeverdenen. Slut dig til os og lad din passion skinne igennem, når du sætter dit præg på branchen.

Ledige stillinger

Content Creator - Deltid (Erhvervs erfaring kræves)

KONTAKT & ANSØGNING :
Career@camillakroeyer.dk

Praktikplads

Vores virksomhed tilbyder eksklusive praktikpladser til personer som dig. Som praktikant vil du blive en del af et levende og dynamisk miljø, hvor du arbejder sammen med erfarne fagfolk, der er ivrige efter at dele deres viden.

Du får mulighed for at lære af brancheeksperter, deltage i praktiske projekter og bidrage med dine unikke ideer til vores kreative proces.

Vi er ikke din gennemsnitlige praktikplads – vi er her for at inspirere og pleje dit potentiale.

Ledige praktikpladser

SERVICE / SERVICEØKONOM PRAKTIKANT (LEDIG)

Praktik ansøgninger kan sendes til career@camillakroeyer.dk
Skriv venligst periode for praktik forløb.

Læs mere her
Trustpilot
Trustpilot

Kurv

Køb for 399 kr mere & få gratis fragt

✔ Tillykke! Du har fået gratis fragt

Din kurv er tom