Levering & Returnering – camillakroeyer

Levering & Returnering

Levering

Juleretur 2020
Alle bestillinger efter d.27 november har automatisk juleretur frem til d.15 januar. Ønsker du at købe en julegave før? Så skal du enten skrive en note på din ordre, angående at det er en julegave, eller kontakte kundeservice - Oplys dit ordre nr. og at du ønsker forlænget retur ret til julegave.

Alle julegaver returneres på det tilhørende kort, som har placeret ordren - dette kan desværre ikke gøres anderledes.

Bestiller du før kl 14.00, bestræber vi os efter at din ordre sendes samme dag. Ordrer afgivet efter kl. 14.00 bliver sendt dagen efter. Du modtager din ordre indenfor 1-2 hverdage - i nogle tilfælde allerede dagen efter, hvis du bestiller før kl. 12:00 og vælger levering med DAO.

Camillakroeyer.dk leverer gennem DAO. Pakken kan sendes til din adresse eller den nærmeste pakkeshop i dit område. Vi sender altid din pakke forsikret med et leveringsgebyr på 30 kr. Køber du for over 499 kr. får du fri fragt med DAO.

Leveringstiden fremgår under det aktuelle produkt, og forudbestillinger har ekstra leveringstid. Bestiller du andre varer med din forudbestilling, modtager du varerne samlet. Ønskes du at få de andre varer sendt først, kan du kontakte os på support@camillakroeyer.dk .

 

Returnering

Hos Camillakroeyer.dk har du 30 dages fortrydelsesret fra den dag, du modtager din pakke. Indenfor dette tidsrum kan du sende varen retur og få pengene tilbage, hvis varen ikke er taget i brug.
Er de 30 dage overskredet vil pakken ikke pr. automatik blive sendt retur til kunden, eller der vil udstedes tilgodebevis.

Du som køber står selv for betaling af forsendelsen, og der er derfor ingen refunsion af forsendelsebeløbet, ved returnering af produkter.

I tilfælde af at du som kunde nægter modtagelse af pakken eller ikke får afhentet pakken hos pakkeshoppen, inden den bliver sendt retur, forbeholder vi os retten til at fakturer kunden for evt. omkostninger for returforsendelse og eller genlevering.

Vi anbefaler, at du sender med en forsikret returlabel, da CKJ ikke står til ansvar for ikke-forsikrede pakker. Det er på eget ansvar at sende uden forsikring. Pakken kan risikere ikke at komme frem til vores lager, hvis du vælger returnering uden forsikring. 
Du kan sende retur via posthus eller pakkeshop, den skal dog altid frem til adressen og kan IKKE sendes til pakkeshops, disse pakker bliver ikke afhentet.

KØB DIN RETURLABEL HER

HVIS DIN PAKKE VEJER MAKS 2KG. Ellers beder vi dig henvende dig ved posthus eller pakkeshop.

SEND SELV PAKKEN:
Returadresse:

CKJ/TRENDDAY C/O checkmate
BORGERGADE 3 ST. 

1300 KBH K

Vær opmærksom på at den skal leveres på adressen af budet, da pakken ikke vil blive afhentet hvis den ender i en pakkeshop.

 Vi tager ikke din pakke retur, hvis:

  • Produktet har tydelig slid.
  • Produktet har ridser på overflade
  • Produktet ikke er pakket forsvarligt ind.
  • Hvis du overskrider de 30 dages returfrist

Uafhentede varer
Uafhentede varer, der sendes retur til Camillakroeyer.dk, vil blive fratrukket et returneringsgebyr på 35kr. Camillakroeyer.dk refunderer først beløbet for ordren, når vi har modtaget den uafhentede vare på vores adresse.

Reklamation
Hvis du skal lave en reklamation på en vare, skal du kontakte Camillakroeyer.dk, på 
support@camillakroeyer.dk som sender en returlabel til dig. Hvis du selv køber en returlabel, er det ikke muligt at få denne refunderet.


OMBYTNING:

Hvis du vil ombytte en style fra din ordre skal du blot returnere den oprindelige vare, skrive at du ønsker ombytning og vi sender den korrekte størrelse til dig. Hvis du er bekymret for at varen ikke er tilgængelig imens vi behandler din returnerede varer, anbefaler vi at placere den nye ordre med det samme - da vores lager er begrænset.

Pre-loader
Codify Infotech