De originale vandfaste smykker Gratis ombytning 1-2 dages levering Gratis fragt over 399,-

Min drøm er at skabe et univers af smykker, til priser alle kan være med på, uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Smykker har ofte et sentimentalt budskab når de bliver givet i gave, og derfor skal de også holde år efter år.

Camilla Krøyer @camillakroeyer

“Smykker der har stor betydning, passion og kreativitet bag sig”

- Camilla Krøyer

Hvem er jeg?

Camilla Louise Krøyer

Jeg har siden jeg var 17 år, haft et iværksætter gen, der har gjort at jeg har drevet flere online shops, med fokus på tøj og fashion. Jeg har altid elsket at være kreativ, og er en meget selvstændig person. Da jeg var 20 år fik jeg en mindre succes i mode branchen, men valgte efter 5 år at starte helt forfra, og denne gang skabe et unikt og personligt smykke univers.
Jeg kunne med det samme mærke at man kunne skabe en helt anden historie omkring smykker. Jeg kunne virkelig udfolde mig kreativt.

I dag er jeg 27 og min passion ligger i at lave prisvenlige smykker, som har en kvalitet der holder. For mig har mine egne smykker altid haft stor betydning, og jeg går med dem hver evig eneste dag. Jeg ved at det ofte er noget man giver i gave, med et smukt budskab bag - Derfor ville jeg gerne udfordre markedet, og gøre det til min personlige rejse, at skabe smykker som var slidstærke, og holder år efter år, men i den mere prisvenlige kategori - her af kommer min vandfaste-Kollektion.

Personligt brænder jeg for at designe, udvikle mig kreativt både på smykke-delen men også rent marketings mæssigt. Derfor valgte jeg at gå med mit eget navn. For mig har det altid været vigtigt at have mine kunder i fokus, og at de ved hvem de køber af. Derfor kunne det ikke blive mere personligt, end hvis jeg var med fra start til slut i processen. Du finder selvfølgelig mig i vores videoer, billedmateriale og lignende. Jeg gør brug af modeller når jeg har et udtryk jeg gerne vil skabe i en smykkestyling - men når vi kommer til brand delen, vil du se at jeg bruger mig selv hele vejen igennem.

Jeg håber at du har lyst til at være med på min smykke rejse!

Feminine & rå smykker

Jeg har altid selv gået med meget chunky smykker, såvel som enkle - kombinationen af de to stilarter, synes jeg kan skabe rammer omkring hele mit outfit.

Derfor finder du både nogle rå og feminine smykker, såvel som klassiske og tidsløse - mit budskab er at du personligt selv skal mixe og matche smykker, alt efter hvem du er.

Du finder en bred palette af styles der både kan stå alene, såvel som med mine andre designs eller smykker du har i forvejen.

Mit smykke univers

Her afslører jeg både nye styles før de kommer online, såvel som de få kampagner jeg holder et par gange om året.

Det er vigtigt for mig at holde smykker eksklusive, og derfor ser du heller ikke en udsalgs-kategori inde hos mig.

Som medlem får du flere fordele - jeg udvikler også løbende Limited-editions designs, som bliver frigivet til mine medlemmer først.

Trustpilot

Kurv

Din kurv er tom