Det originale slidstærke smykkebrand CKJ™ 1-2 dages levering Forlænget gave-retur & Gratis Ombytning

PHOTOSHOOT - BEHIND THE SCENES

PHOTOSHOOT - BEHIND THE SCENES

Photoshoots er en kæmpe del af mit brand! Mine smykker skal komme til udtryk på den helt rigtige måde. I dette indlæg tager jeg jer med bag kulissen, så I kan se alt fra styling af pigerne til fotografens hårde arbejde. Jeg elsker den kreative opgave i at skulle sammensætte den helt perfekte style til pigerne.Følg med her og lad dig inspirere af de forskellige smykke styles!

Photoshoots er en kæmpe del af mit brand - Mine smykker skal vises og udtrykkes på den helt rigtige måde! Jeg tænkte derfor at, det ville være spændene at tage jer med om bag kulissen, så i kan se alt fra styling af pigerne til fotografens hårde arbejde. Jeg elsker at afholde photoshoots, jeg elsker den kreative opgave med at skulle sammensætte den helt perfekt style til pigerne, det er så vigtigt for mig at mine smykker kommer til udtrykke på den helt rigtige måde!

Photoshoots er en kæmpe del af mit brand! Mine smykker skal komme til udtryk på den helt rigtige måde. I dette indlæg tager jeg jer med bag kulissen, så I kan se alt fra styling af pigerne til fotografens hårde arbejde. Jeg elsker den kreative opgave i at skulle sammensætte den helt perfekte style til pigerne.
Følg med her og lad dig inspirere af de forskellige smykke styles!

Photoshoots er en kæmpe del af mit brand - Mine smykker skal vises og udtrykkes på den helt rigtige måde! Jeg tænkte derfor at, det ville være spændene at tage jer med om bag kulissen, så i kan se alt fra styling af pigerne til fotografens hårde arbejde. Jeg elsker at afholde photoshoots, jeg elsker den kreative opgave med at skulle sammensætte den helt perfekt style til pigerne, det er så vigtigt for mig at mine smykker kommer til udtrykke på den helt rigtige måde!

Jeg bruger altid min gode veninde Charmaine Lago fra 96Studio Creation til at arrangere mine photoshoots. Hun står fuldstændig i front, hvad angår at planlægge og afholde de fedeste og mest stilfulde shoots! Vi sikrer os altid en perfekt location, modeller som kan skabe det helt rette udtryk og en professionel fotograf, som bidrager kreativt og skyder de fedeste billeder.

Mine billeder skal give styling inspiration til jer. Jeg styler pigerne i klassiske guld og sølv styles, men jeg eksperimenterer samtidig ved at mixe mine metaller, da jeg personligt synes, det er en super spændende og modig style!

På mine shoots arbejder alle altid sindssygt hårdt for at få de bedste billeder, og vi motiverer alle hinanden for, at det bliver en fed oplevelse for alle. Vi kan altid fejre et succesfuldt photoshoot, fordi alle giver alt, hvad de har!

Det praktiske på shoot'et er både Charmaine og jeg ansvarlige for at planlægge. Dog er min vigtigste opgave at få stylet pigerne! Jeg finder særligt min inspiration, når vi udvikler moodboards inden et photoshoot. Det er virkelig her, at mit kreative sind får lov at udfolde sig - og jeg elsker det!

Jeg udvikler moodboards for at finde den helt ideelle style til hver af pigerne. Det er også her, at mine personlige styling idéer kommer. Det er vigtigt for mig, at du kan få inspiration og styling tips ved at se mine billeder og fremvisninger af smykker, uanset hvilken begivenhed du har i vente. 

Nu har du forhåbentlig fået et indblik i, hvordan en dag på shoot ser ud? Så nu skal du selvfølgelig lige se et glimt af vores flotte resultater. Det finder du herunder!

Trustpilot
Trustpilot

Kurv

Køb for 399 kr mere & få gratis fragt

✔ Tillykke! Du har fået gratis fragt

Din kurv er tom