Gratis ombytning 1-2 Dages levering Fri fragt over 499,- ★★★★★ Trustpilot

BEHIND THE SCENES

Photoshoots er en kæmpe del af mit brand - Mine smykker skal vises og udtrykkes på den helt rigtige måde! Jeg tænkte derfor at, det ville være spændende at tage jer med om bag kulissen, så i kan se alt fra styling af pigerne til fotografens hårde arbejde. Jeg elsker at afholde photoshoots - jeg elsker den kreative opgave med at skulle sammensætte den helt perfekt style til pigerne. Det er så vigtigt for mig at mine smykker kommer til udtrykke på               den helt rigtige måde!

Photoshoots er en kæmpe del af mit brand - Mine smykker skal vises og udtrykkes på den helt rigtige måde! Jeg tænkte derfor at, det ville være spændene at tage jer med om bag kulissen, så i kan se alt fra styling af pigerne til fotografens hårde arbejde. Jeg elsker at afholde photoshoots, jeg elsker den kreative opgave med at skulle sammensætte den helt perfekt style til pigerne, det er så vigtigt for mig at mine smykker kommer til udtrykke på den helt rigtige måde!

Jeg bruger altid min gode veninde Charmaine Lago fra 96Studio Creation til at arrangere mine photoshoots - hun står fuldstændig i front, hvad angår at holde de fedeste og mest stilfulde shoots! Vi sikrer os altid en perfekt location, modeller som kan skabe det perfekte udtryk og en professionel fotograf som bidrager kreativt og skyder de fedeste billeder. 

Mine billeder skal give styling inspiration til jer. Jeg styler pigerne i klassiske guld og sølv styles, men jeg eksperimenterer også med at mikse mine metaller, da jeg personligt synes det er en super spændende og modig style!

På photoshootsene er det vigtigt, at vi får taget de flotteste billeder - Alle arbejder så hårdt på at få de bedste billeder og vi motiverer alle hinanden for at det bliver den bedste oplevelse for alle. Vi kan altid fejre et succesfuldt photoshoot, fordi alle giver alt, hvad de kan - og så har vi det altid hyggeligt på shoot. 

Det praktiske på shoot'et er både Charmaine og jeg en del af at planlægge, dog er min vigtigste opgave at få stylet pigerne - Jeg finder inspiration, når vi udvikler moodboards inden et photoshoot, her er stylingsprocessen i fokus - og mit kreative sind elsker det!

Jeg udvikler moodboards for at finde den helt ideelle style til hver og en af pigerne. Det er også her mine egne personlige stylingsideer kommer - Det er vigtigt for mig, at du kan få inspiration og stylingstip ved at se mine billeder og fremstillinger af mine smykker - Ligegyldig hvilken begivenhed du har i vente. 

Nu har du fået et indblik af hvordan en dag på shoot ser ud - Så nu skal du selvfølgelig lige se vores flotte resultater!

Trustpilot

Kurv

Din kurv er tom