Smykke info – camillakroeyer

Smykke info

Alle smykker i kollektionen er lavet af rustfrit stål forsølvet med 925 sterling sølv eller  forgyldt med 18 karat guld. Smykkerne er nikkelfri og blyfri, jf. dansk lovgivning. 

Camilla siger om Smykke kollektionerne :
"Jeg var træt af at ægte sølv & guld smykker skulle være så dyre, derfor er jeg ikke gået på kompromis med kvaliteten af disse smykker, så de har høj belægning og kan bruges uden risiko for smykkerne skulle smitte af og blive grimme."

ALLE smykker i rustfrit stål kan tåle vand, sved & parfume.
Vær dog altid forsigtig med dine smykker omkring hårde overflader og kanter for at bevarer smykket bedst muligt i lang tid. 

Alle smykker i ægte sølv og ægte sølv guldbelagt, 
beder vi dig være forsigtig omkring vand, hårde overflader, parfume & cremer. 
Vi anbefaler at du ikke sover, bader eller er aktiv, når du går med netop disse smykker af ægte materiale, dog kan alle vores rustfrit stål smykker godt tåle en hvis mængde vand, sved og parfume - for at forlænge levetiden af smykket.


Panser kollektionen: 
AW19 kollektion
Min panser kollektion er en chuncky, men feminin og rå kæde som du kan stacke i de forskellige størrelser. De er alle justerbare i længden, så du kan sammensætte dit favorit look med mine kæder. Kollektionen findes i, halskæder & chokers, armbånd, ankelkæder og øreringe. 

Figaro Kollektionen:
Min Figaro kollektion er inspireret ud fra min tidligere panser-kæde, dog skulle denne kæde være mere kantet og have et lidt tungere look. 
Det smarte ved figaro-kæden er at den nemt kan styles med panser kæden, for at bryde kæderne med hinanden.

Melted Kollektionen:
Min Melted Kollektion er en eksklusiv smykke kollektion lavet i ægte sølv og ægte sølv forgyldt med 18k guld. Det er tidsløse og enkle designs som nemt kan styles med mine andre smykker i alle kollektioner. 
Pre-loader
Codify Infotech