Det originale slidstærke smykkebrand CKJ™ 1-2 dages levering Forlænget gave-retur & Gratis Ombytning

Om CKJ

Om Camilla Krøyer Jewellery

Velkommen til Camilla Krøyer Jewellery – CKJ er ejet af mig, Camilla Krøyer og er mit smykkeunivers. Hos Camilla Krøyer Jewerelly designer jeg tidsløse, stilfulde og klassiske smykker, de bliver produceret i høj kvalitet – Uden at skulle gå på kompromis med den lave pris. Jeg er altid i fuld sving med at designe nye designs til jer – For altid at være udviklende og nytænkende. Jeg vægter mine smykkers kvalitet utrolig højt, og jeg har derfor skabt mig gode relationer til fortrukne leverandøre – Det er vigtigt for mig at jeg kan stå inde for mine smykker – Både design- og kvalitetsmæssigt.

Jeg lancerede Camilla Krøyer Jewerelly som et selvstændigt firma i februar 2020, og herfra tog det for alvor fart – Mine kunder kendte en smule til mit smykkeunivers gennem Trendday.dk som jeg har drevet siden 2015, og mine smykker blev taget i mod med åbne arme. Min passion for smykker er kun voksende lige så vel som min kreative ideer til nye smykkedesign, jeg oplever konstant en voksende kundebase – og jeg kan ikke ytre nok, hvor taknemmelig jeg er for at i alle ville følge med i mit smykkeunivers.

Camilla Krøyer Jewellery er varemærkeregistreret hos Patent- og varemærkestyrelsen. Registreringsnummer VR 2021 01206.

Mine smykkers design

Jeg designer altid efter at der er et smykke til en hver stil – Det er vigtigt for mig, at mine smykkers design er så enkle og klassiske som muligt, så alle kan bære mine smykker. Jeg elsker personligt det rå og chunky design – Lige så vel som det enkle og tidsløse. Mine styles er i klassiske belægninger som sølv og guld, jeg er vild med en nyfortolkning af smykkedesign som har været på mode i mange år – For eksempel min Panser Facet kollektion er en nyfortolkning af den klassiske ’Panser kæde’ som har været på mode i flere årtier.

Jeg elsker at mixe mine kollektioner på kryds og tværs, derfor er de i et super let stylingsdesign, de er ideelle til en hver begivenhed – Uafhængigt om det er en festlig begivenhed eller en helt almindelige hverdag. Jeg arbejder på konstant at designe nye designs – Tilmeld dig mit nyhedsbrev for at være den første til at få besked om mine nyeste designs og gode tilbud!

Personlig & bæredygtig indpakning

Vi bestræber os altid efter at give dig den bedste service – Derfor tilbyder vi selvfølgelig altid at pakke dine gaver ind, derfor husk altid at notere at det er en gave og hvornår den skal gives.

Vi pakker gerne dine gaver ind personligt, jo flere informationer vi har om hvem den skal gives til, jo bedre kan vi pakke den lækkert ind! Skriv om det er en Valentines gave, til studenten eller en fødselsdag, skriv gerne også navnet på hvem den er til og fra – Så gør vi alt for det bliver så ekstraordinært pakket ind som muligt!  

Vi går op i bæredygtighed, og derfor er alt vores emballage minimum 70% genbrugs materialer og fremstillet af certificeret papir, produceret på dansk fabrik.

Funktionel hjemmeside

Min hjemmeside er en overskuelig og brugervenlig platform, det er supervigtigt, at min hjemmeside indeholder det vigtigste information og inspirerende indhold til jer. Jeg holder gerne photoshoots 1 gang om måneden for konstant at skabe inspiration til jeres smykkegaderobe, på min hjemmeside under fanen ’Gave Guide’ kan du finde en underside som hedder ’Get the look’, herinde kan du få masser af inspiration til dit næste smykke køb – Her er mine photoshoots billeder, men også kunder der ønsker at vise deres styles, det er en perfekt mulighed for at ramme lige din ønskede style!

Gaveguiden indeholder også forskellige kategorier, her er undersider til for eksempel konfirmanden, studenten eller mors dags gave, her kan du få masser af inspiration til den perfekte gave.

Hjemmesiden er opdelt i kollektioner og kategorier, her kan du med fordel gå ind og finde lige det smykke du leder efter – Der er herunder nogen stylingsideer, gaveideer og information om diverse produkter eller kollektioner. Under for eksempel min Panser og Figaro kollektion osv. Er her ideer til stylings muligheder, hvordan du kan give dem som gave og hvad de er produceret i.

Min hjemmeside har også sin helt egen blog – Her skriver jeg indlæg om for eksempel råd og vedligeholdelse af smykker, behind the scenes billeder fra shoots, stylings tips, Q&A med mig osv. Indlæggene er superpersonlige og giver dig et indblik i hvordan det er bag dit yndlingssmykkeunivers.

Levering og retur

Jeg bestræber mig altid efter at det skal være så nemt for dig at få mine smykker – Derfor tilbyder jeg flere slags leveringers firmaer; GLS, Budbee og Burd delivery, så hvad end der er det nemmeste for dig eller hvilken pakkeshop som er tættest på – Så skal det være super tilgængeligt. Jeg arbejder hårdt for at kunne nå at sende alle smykker afsted samme dag, hvis du bestiller før kl. 14.

Du er selvfølgelig også velkommen til at hente din ordre på mit kontor på Kompagnistræde 43, st. 1208 kbh K, så bestiller du bare med ’Local pick-up’ og så bliver du kontaktet omkring afhentningstidspunkt.

Når du handler hos mig, har du 30 dages returret fra den dag, du har modtaget pakken – Så du har masser af tid til at tænke over dit køb. Det kan jo også være, du finder et andet smykke på hjemmesiden – Du hellere ville have, så er mit ombytningssystem super nemt & tilmed GRATIS!
Jeg betaler både for returneringen og den nye forsendelse.

Kundeservice

Du er altid velkommen til at kontakte min kundeservice – Vi står altid klar til at hjælpe dig! Du kan altid sende os en mail på: support@camillakroeyer.dk – Der er hurtigt svar i hverdage mellem kl. 9-16, ellers kan du også ringe til mit kundeserviceteam på tlf. 71 74 51 56 alle hver dage mellem kl. 10-15, så bestræber de sig altid for at hjælpe dig bedst muligt.

Jeg gør mit ypperste for at hjælpe dig bedst på vej – Så du er sikret en god og tryg handel hos mig.

Trustpilot
Trustpilot

Kurv

Køb for 399 kr mere & få gratis fragt

✔ Tillykke! Du har fået gratis fragt

Din kurv er tom