Det originale slidstærke smykkebrand CKJ™ 1-2 dages levering Forlænget gave-retur & Gratis Ombytning

Vinter stylingHej Piger, 
Jeg har samlet mit mest brugte hverdags-outfit med mine smykker, som jeg lige ville vise jer frem! Som de fleste, så bruger du nok også mest tid i afslappet tøj, nok mere end hvad du normalt har gjort. 

2021 har ikke haft sin absolut bedste start, og de nye restriktioner gør, at vi ikke kan få lov til at gøre så meget ud af os selv! MEN glem ikke at mine smykker, går super cool til et sweat sæt, eller dit hygge tøj - og bonus er at du selvfølgelig kan bruge smykkerne, når der åbnes op igen og vi alle kan komme ud og dress' os op ;-) 

Jeg bruger personligt altid mine kæder til hoodies og sweatshirt - det gør det lidt mere lækkert, fashionable og får noget kant <3 

Jeg har her stylet min Panser kollektion af chuncky og rå kæder, med min 2021 nyhed 'Sun Kiss Halskæde' alle i 925S Sølvbelagt stål - det betyder også du kan bruge dem i vand, uden at de tager skade, er det lige en bonus?!
- Derudover har jeg mixet mine 'Panser Øreringe' med mine nye 'Hamret Kæde øreringe'.
Mine ringe elsker jeg faktisk bare at mixe lidt fra alle mine kollektioner, men for at i lige kan få direkte link til de smykker jeg har på her, så smider jeg dem lige ind hernede. Det vigtigste for mig er at jeg mixer mine signet ringe, med nogle enkle ringe, så det ikke bliver for tungt, men får tilført et feminint touch med et råt look. 

Firkantet Signet Ring 925S Sølvbelagt
Wave Ring 925S Sølv (eksklusiv kollektion)
Rund Signet ring 925S Sølvbelagt
Classic Dome Ring 925S Sølvbelagt

(hele looket fåes selvfølgelig også i guld)

Jeg håber i kunne lide mit lille indlæg, med mit take på et corona-outfit tilført lidt ckj-coolness! 
Knus Camilla <3
Trustpilot
Trustpilot

Kurv

Køb for 399 kr mere & få gratis fragt

✔ Tillykke! Du har fået gratis fragt

Din kurv er tom