Gratis ombytning 1-2 Dages levering Fri fragt over 499,- ★★★★★ Trustpilot

STYLINGS IDEER TIL ET LÆKKERT SOMMEROUTFIT MED ANKELKÆDER

STYLINGS IDEER TIL ET LÆKKERT SOMMEROUTFIT MED ANKELKÆDER

ANKELKÆDE MED ET PAR CHUNKY SNEAKERS 

ANKELKÆDE MED ET PAR CHUNKY SNEAKERS 


Jeg elsker at tage mine ankelkæder på til et par stumpede bukser og et par chunky sneakers - Er man til et enkelt og klassisk udtryk, er det ideelt!  Det skaber en perfekt balance mellem det rå og det feminine - SÅ flot! 

Stylingen er super perfekt til de lidt koldere sommeraftener - Ankelkæden giver nemlig en sommerstemning helt af sig selv!

Du kunne eventuel tilføje nogen flere ankelkæder - Så får du et stacked look, som er i et råt og chunky udtryk. 

SMID KÆDEN UDEN PÅ SOKKERNE

SMID KÆDEN UDEN PÅ SOKKERNE


Jeg er helt vild med at eksperimentere med mine smykker - Jeg kan godt lide for eksempel at mixe mine metaller, som i øvrigt er blevet ret trendy! Men jeg er også blevet ret vild med ankelkæder udenpå sokker, det giver altså et SÅ fedt og råt look! Det er blevet så nemt at vise ankelkæderne frem hele tiden med den trend - hvor de stadig får lov at blive beundret. Man ser trenden vokse i bybilledet, og det er en style som er super cool og feminin.

Ankelkæderne ses mere og mere i modebilledet - Til populære modeshows, designere som udforsker med kæden, vores alles favorit stjerner som styler dem på tusinde forskellige måder - De bliver kun mere og mere stilfulde og populære! Leg selv med stylingen, mine ankelkæder er i et tidsløst og klassisk design - Hvilket gør din stylings proces meget nemmere.

Ankelkæderne har været på mode i flere årtier - og endelig ramte det igen! Derfor er det da oplagt at fortolke og style ankelkæderne på nye måder! Mange forbinder ankelkæder med snoet snore og perler, gerne med klipklapper og en lækker kjole på - Men i dag er kæde smykker et af de førende design i mode verdenen, det er blevet et super populært hverdagssmykke og de kan bæres på SÅ mange måder. 

SUMMER VIBE

SUMMER VIBE


Solen er fremme og så skal benene soles! Det er den perfekte mulighed for at vise mine fine ankelkæder frem og lige sætte prikken over i'et i dit outfit. Kædens minimalistiske design gør stylings mulighederne så brede - Tag dem på med et par sneakers og et par shorts eller med et par sandaler og en fin lille sommerkjole. Ankelkæden kan skabe så mange forskellige udtryk - Den kan være enkel og feminin, men du kan også stacke den op med en masse ankelkæder - Mix metaller og størrelser eventuelt? - Så har du altså et super fedt, råt og chunky look!

Jeg elsker at kombinere mine ankelkæders størrelser - jeg styler for eksempel min 3mm, 5mm og 7mm på kryds og tværs for at skabe en perfekt kontrast og kombination af kædernes størrelser og udtryk! Det er så perfekt til at skabe et fuldstændigt råt look!

Ankelkæder er blevet en fast del af mit hverdagsoutfit - Ligegyldig om det er sommer og sol eller regn og slud - De er altid på! Selvom ankelkæden er så lækker og kommer med en total sommer vibe - Så kan den altså sagtens bruges i alle årstider og i alt slags vejr! Det handler blot om styling og din kreativitet! Jeg elsker at style dem med et par sneakers, det giver et lækkert råt udtryk - og en SÅ feminin styling. 

Trustpilot

Kurv

Din kurv er tom