Det originale slidstærke smykkebrand CKJ™ 2-3 dages levering Forlænget gave-retur & Gratis Ombytning

SÅDAN BEHANDLER DU DINE SMYKKER

Det er super vigtigt for mig, at dine smykker holder år efter år. Derfor har jeg samlet mine bedste tips for at hjælpe dig, så du kan bruge dine smykker igen og igen. Jeg anbefaler altid, at man er forsigtig med hårde overflader, da det kan give mine højglans smykker unødvendige ridser. Jeg fraråder, at man sover, er aktiv eller bader med smykkerne for at forlænge deres holdbarhed. Jeg har dog også en vandfast kategori som sagtens kan tåle førnævnte! 💫

Alle mine smykker er nikkel- og blyfrie for at sikre, at du ikke får en allergisk reaktion, når du bruger dem. Alle mine smykker er produceret med en e-coating, som er det sidste finish af et tyndt gennemsigtigt lag, der skal holde på belægningen.

Når du ikke bruger dine smykker, skal du opbevare dem et tørt sted og uden sollys. Til dine smykker får du altid en CKJ smykkeboks med, som netop kan bruges til opbevaring. Uanset hvilke smykker du bruger, skal du altid være forsigtig med produkter, der indeholder kemikalier, såsom parfume, cremer, hårlak osv. 

Det er super vigtigt for mig at dine smykker holder år efter år - Derfor har jeg samlet mine bedste tips for at hjælpe dig med at du kan bruge dine smykker igen og igen. 

Jeg anbefaler altid, at man er forsigtig med hårde overflader, at man hverken sover, er aktiv eller bader med smykkerne for at forlænge deres holdbarhed. Alle mine smykker er nikkel- og blyfrie for at sikre at du ikke får en allergisk reaktion på mine smykker.

Alle mine smykker er produceret med en e-coating for at sikre en længere holdbarhed på dine smykker. Jeg anbefaler, at du opbevarer dine smykker et tørt sted og uden sollys, derfor anbefaler jeg at du ligger dem i den medsendte smykkeæske, og pas selvfølgelig på med produkter der indeholder kemikalier, såsom parfume, cremer, hårlak osv. 

SÅDAN BEHANDLER DU
DINE SMYKKER

Det er super vigtigt for mig, at dine smykker holder år efter år. Derfor har jeg samlet mine bedste tips for at hjælpe dig, så du kan bruge dine smykker igen og igen. Jeg anbefaler altid, at man er forsigtig med hårde overflader, da det kan give mine højglans smykker unødvendige ridser. Jeg fraråder, at man sover, er aktiv eller bader med smykkerne for at forlænge deres holdbarhed. Jeg har dog også en vandfast kategori som sagtens kan tåle førnævnte! 💫

Alle mine smykker er nikkel- og blyfrie for at sikre, at du ikke får en allergisk reaktion, når du bruger dem. Alle mine smykker er produceret med en e-coating, som er det sidste finish af et tyndt gennemsigtigt lag, der skal holde på belægningen.

Når du ikke bruger dine smykker, skal du opbevare dem et tørt sted og uden sollys. Til dine smykker får du altid en CKJ smykkeboks med, som netop kan bruges til opbevaring. Uanset hvilke smykker du bruger, skal du altid være forsigtig med produkter, der indeholder kemikalier, såsom parfume, cremer, hårlak osv. 

Det er super vigtigt for mig, at dine smykker holder år efter år. Derfor har jeg samlet mine bedste tips for at hjælpe dig, så du kan bruge dine smykker igen og igen. Jeg anbefaler altid, at man er forsigtig med hårde overflader, da det kan give mine højglans smykker unødvendige ridser. Jeg fraråder, at man sover, er aktiv eller bader med smykkerne for at forlænge deres holdbarhed. Jeg har dog også en vandfast kategori som sagtens kan tåle førnævnte! 💫

Alle mine smykker er nikkel- og blyfrie for at sikre, at du ikke får en allergisk reaktion, når du bruger dem. Alle mine smykker er produceret med en e-coating, som er det sidste finish af et tyndt gennemsigtigt lag, der skal holde på belægningen.

Når du ikke bruger dine smykker, skal du opbevare dem et tørt sted og uden sollys. Til dine smykker får du altid en CKJ smykkeboks med, som netop kan bruges til opbevaring. Uanset hvilke smykker du bruger, skal du altid være forsigtig med produkter, der indeholder kemikalier, såsom parfume, cremer, hårlak osv. 


SMYKKER I MESSING - FORSØLVET

Smykker i messing - Forsølvet


Mine 925S Sølvbelagte messing smykker har alle en e-coating for bedre beskyttelse. Disse smykker skal du være forsigtig med i forhold til vand, sved og parfume, da de er mere følsomme. Messing er et blødt metal, og oftest det metal man bruger ved justerbare ringe osv. Samtidig skal du være påpasselig med hårde og skarpe overflader.

Det er super vigtigt at tilføje, at selvom man har det samme smykke i stål med en guldbelægning, så er der ikke samme vedligeholdelse. Mine stål smykker kan tåle en del mere end messing smykker Det kan du læse om lige nedenfor 💍

Mine 925S Sølvbelagte messing smykker, har alle en e-coating for bedre beskyttelse. Disse smykker skal du være forsigtig med omkring vand, sved og parfume, da de er mere følsomme. Messing er et blødt metal, derfor skal du være påpasselige med hårde og skarpe overflader. 

Det er super vigtigt at tilføje - Selvom man har det samme smykke i stål med en guldbelægning, så er der ikke samme vedligeholdelsesråd, de kan nemlig tåle en del mere end min forsølvede smykker, det kan du læse om lige nedenunder.
MINE VANDFASTE SMYKKER

Mine vandfaste smykker


Min vandfaste kategori er smykker lavet i rustfrit stål med en PVD belægning af et tyndt lag 18 karat guld. Disse smykker kan godt tåle vand, sved og parfume. En PVD belægning foregår under vakuum og høj temperatur - derfor er mine guldbelagte smykker mere slidstærke og kan tåle meget mere.

Er du i tvivl om hvilke styles, her er tale om, kan du med fordel tjekke min vandfaste kollektion ud her.

Mine guldsmykker i rustfrit stål er PVD belægget med en 18K guldbelægning, disse smykker kan godt tåle vand, sved og parfume. En PVD belægning foregår under vakum og høj temperatur, derfor er vores guldbelagte smykker mere slidstærke og kan tåle meget mere. 

Er man i tvivl om hvilke styles, her er tale om, kan man med fordel tjekke https://camillakroeyer.dk/collections/vandfaste-smykker


SMYKKER I MESSING - FORSØLVET

SMYKKER I MESSING - FORSØLVET


Mine 925S Sølvbelagte messing smykker har alle en e-coating for bedre beskyttelse. Disse smykker skal du være forsigtig med i forhold til vand, sved og parfume, da de er mere følsomme. Messing er et blødt metal, og oftest det metal man bruger ved justerbare ringe osv. Samtidig skal du være påpasselig med hårde og skarpe overflader.

Det er super vigtigt at tilføje, at selvom man har det samme smykke i stål med en guldbelægning, så er der ikke samme vedligeholdelse. Mine stål smykker kan tåle en del mere end messing smykker Det kan du læse om lige nedenfor 💍

Mine 925S Sølvbelagte messing smykker har alle en e-coating for bedre beskyttelse. Disse smykker skal du være forsigtig med i forhold til vand, sved og parfume, da de er mere følsomme. Messing er et blødt metal, og oftest det metal man bruger ved justerbare ringe osv. Samtidig skal du være påpasselig med hårde og skarpe overflader.

Det er super vigtigt at tilføje, at selvom man har det samme smykke i stål med en guldbelægning, så er der ikke samme vedligeholdelse. Mine stål smykker kan tåle en del mere end messing smykker Det kan du læse om lige nedenfor 💍
MINE VANDFASTE SMYKKER

MINE VANDFASTE SMYKKER


Min vandfaste kategori er smykker lavet i rustfrit stål med en PVD belægning af et tyndt lag 18 karat guld. Disse smykker kan godt tåle vand, sved og parfume. En PVD belægning foregår under vakuum og høj temperatur - derfor er mine guldbelagte smykker mere slidstærke og kan tåle meget mere.

Er du i tvivl om hvilke styles, her er tale om, kan du med fordel tjekke min vandfaste kollektion ud her.

Min vandfaste kategori er smykker lavet i rustfrit stål med en PVD belægning af et tyndt lag 18 karat guld. Disse smykker kan godt tåle vand, sved og parfume. En PVD belægning foregår under vakuum og høj temperatur - derfor er mine guldbelagte smykker mere slidstærke og kan tåle meget mere.

Er du i tvivl om hvilke styles, her er tale om, kan du med fordel tjekke min vandfaste kollektion ud her.

ÆGTE 925S SØLV OG FORGYLDTE SMYKKER

Min eksklusive kollektion i ægte sølv

Mine smykker i min eksklusive kollektion er produceret i ægte sølv. Disse smykker er i 925 sterling sølv og forgyldt sølv med 18K guldbelægning. Mine forgyldte sølv smykker kan ikke tåle vand, sved og parfume. Jeg anbefaler, at du hverken sover, bader eller er aktiv med dem.

RENS AF SØLV SMYKKER
Jeg anbefaler, at du pudser dine ægte sølvsmykker uden belægning med tiden, da de kan samle støv og snavs til sig. For at rense smykkerne kan du anvende en lille skrubbebørste dyppet i smykkerens for at skrubbe snavset af. Vær dog forsigtig med håndkraft!Tør dem herefter af med en blød klud, og smykkerne skulle gerne være renset og fine. Jeg anbefaler, at du køber et lille smykkerensesæt, dog kan du rengøre dine smykker på en alternativ måde ved at bruge en fiberklud og varmt sæbevand.

FORGYLDNING & BESKYTTELSE
Mine ægte sølv smykker med guldbelægning kan med tiden opleve slid på belægningen, alt efter hvordan man behandler dem. Her kan du få dem forgyldt hos en guldsmed. Vi tilbyder det desværre ikke. Et godt tip er, at du tørrer dine smykker i ægte sølv med guldbelægning med en tør fiberklud og beskytter dem med sollys, når du ikke bruger dem.

Se min eksklusive kollektion her ✨

ÆGTE 925S SØLV OG FORGYLDTE SMYKKER

Mine smykker i min eksklusive kollektion er produceret i ægte sølv. Disse smykker er i 925 sterling sølv og forgyldt sølv med 18K guldbelægning. Mine forgyldte sølv smykker kan ikke tåle vand, sved og parfume. Jeg anbefaler, at du hverken sover, bader eller er aktiv med dem.

RENS AF SØLV SMYKKER
Jeg anbefaler, at du pudser dine ægte sølvsmykker uden belægning med tiden, da de kan samle støv og snavs til sig. For at rense smykkerne kan du anvende en lille skrubbebørste dyppet i smykkerens for at skrubbe snavset af. Vær dog forsigtig med håndkraft! Tør dem herefter af med en blød klud, og smykkerne skulle gerne være renset og fine. Jeg anbefaler, at du køber et lille smykkerensesæt, dog kan du rengøre dine smykker på en alternativ måde ved at bruge en fiberklud og varmt sæbevand.

FORGYLDNING & BESKYTTELSE
Mine ægte sølv smykker med guldbelægning kan med tiden opleve slid på belægningen, alt efter hvordan man behandler dem. Her kan du få dem forgyldt hos en guldsmed. Vi tilbyder det desværre ikke. Et godt tip er, at du tørrer dine smykker i ægte sølv med guldbelægning med en tør fiberklud og beskytter dem med sollys, når du ikke bruger dem.

Se min eksklusive kollektion her ✨

Trustpilot
Trustpilot

Kurv

Køb for 399 kr mere & få gratis fragt

✔ Tillykke! Du har fået gratis fragt

Din kurv er tom