Sådan behandler du dine smykker – camillakroeyer

SÅDAN BEHANDLER DU DINE SMYKKER

Det er super vigtigt for mig at dine smykker holder år efter år - Derfor har jeg samlet mine bedste tips for at hjælpe dig med at du kan bruge dine smykker igen og igen. 

Jeg anbefaler altid, at man er forsigtig med hårde overflader, at man hverken sover, er aktiv eller bader med smykkerne for at forlænge deres holdbarhed. Alle mine smykker er nikkel- og blyfrie for at sikre at du ikke får en allergisk reaktion på mine smykker.

Alle mine smykker er produceret med en e-coating for at sikre en længere holdbarhed på dine smykker. Jeg anbefaler, at du opbevarer dine smykker et tørt sted og uden sollys, derfor anbefaler jeg at du ligger dem i den medsendte smykkeæske, og pas selvfølgelig på med produkter der indeholder kemikalier, såsom parfume, cremer, hårlak osv. 

Det er super vigtigt for mig at dine smykker holder år efter år - Derfor har jeg samlet mine bedste tips for at hjælpe dig med at du kan bruge dine smykker igen og igen. 

Jeg anbefaler altid, at man er forsigtig med hårde overflader, at man hverken sover, er aktiv eller bader med smykkerne for at forlænge deres holdbarhed. Alle mine smykker er nikkel- og blyfrie for at sikre at du ikke får en allergisk reaktion på mine smykker.

Alle mine smykker er produceret med en e-coating for at sikre en længere holdbarhed på dine smykker. Jeg anbefaler, at du opbevarer dine smykker et tørt sted og uden sollys, derfor anbefaler jeg at du ligger dem i den medsendte smykkeæske, og pas selvfølgelig på med produkter der indeholder kemikalier, såsom parfume, cremer, hårlak osv. 


Smykker i messing - Forsølvet

Smykker i messing - Forsølvet


Mine 925S Sølvbelagte messing smykker, har alle en e-coating for bedre beskyttelse. Disse smykker skal du være forsigtig med omkring vand, sved og parfume, da de er mere følsomme. Messing er et blødt metal, derfor skal du være påpasselige med hårde og skarpe overflader. 

Det er super vigtigt at tilføje - Selvom man har det samme smykke i stål med en guldbelægning, så er der ikke samme vedligeholdelsesråd, de kan nemlig tåle en del mere end min forsølvede smykker, det kan du læse om lige nedenunder.

Mine 925S Sølvbelagte messing smykker, har alle en e-coating for bedre beskyttelse. Disse smykker skal du være forsigtig med omkring vand, sved og parfume, da de er mere følsomme. Messing er et blødt metal, derfor skal du være påpasselige med hårde og skarpe overflader. 

Det er super vigtigt at tilføje - Selvom man har det samme smykke i stål med en guldbelægning, så er der ikke samme vedligeholdelsesråd, de kan nemlig tåle en del mere end min forsølvede smykker, det kan du læse om lige nedenunder.
Mine vandfaste smykker

Mine vandfaste smykker


Mine guldsmykker i rustfrit stål er PVD belægget med en 18K guldbelægning, disse smykker kan godt tåle vand, sved og parfume. En PVD belægning foregår under vakum og høj temperatur, derfor er vores guldbelagte smykker mere slidstærke og kan tåle meget mere. 

Er man i tvivl om hvilke styles, her er tale om, kan man med fordel tjekke https://camillakroeyer.dk/collections/vandfaste-smykker

Mine guldsmykker i rustfrit stål er PVD belægget med en 18K guldbelægning, disse smykker kan godt tåle vand, sved og parfume. En PVD belægning foregår under vakum og høj temperatur, derfor er vores guldbelagte smykker mere slidstærke og kan tåle meget mere. 

Er man i tvivl om hvilke styles, her er tale om, kan man med fordel tjekke https://camillakroeyer.dk/collections/vandfaste-smykker

Ægte 925S sølv og forgyldte smykker

Min eksklusive kollektion i ægte sølv

Mine smykker i min eksklusive kollektion er produceret i ægte sølv, disse smykker i ægte sølv og ægte sølv med 18K guldbelægning kan godt tåle vand, sved og parfume - Ligesom med mine andre smykker anbefaler jeg stadig ikke at du sover, bader eller er aktiv med dem.

Rens af sølv smykker
Jeg anbefaler, at du pudser dine ægte sølvsmykker u. belægning med tiden, da de kan samle støv og snavs til sig, for at rense smykkerne kan du anvende en lille skrubbebørste dyppet i smykkerens for at skrubbe snavset af - Vær dog forsigtig med håndkraft - Tør dem herefter med en blød klud, og smykkerne skulle gerne være renset og fine. Jeg anbefaler at du køber et lille smykkerensesæt, dog kan en alternativ måde at rengøre dine smykker på være at bruge en fiberklud og varmt sæbevand.

Omforgyldning
Mine ægte sølv smykker med guldbelægning kan med tiden slide på belægningen, alt efter hvordan man behandler sine smykke, her kan du få dem forgyldet hos en guldsmed - vi tilbyder det desværre ikke. Et godt tip er at du tørrer dine smykker i ægte sølv med guldbelægning med en tør fiberklud og beskytter dem med sollys når du ikke bruger dem.

Mine smykker i min eksklusive kollektion er produceret i ægte sølv, disse smykker i ægte sølv og ægte sølv med 18K guldbelægning kan godt tåle vand, sved og parfume - Ligesom med mine andre smykker anbefaler jeg stadig ikke at du sover, bader eller er aktiv med dem.

Rens af sølv smykker
Jeg anbefaler, at du pudser dine ægte sølvsmykker u. belægning med tiden, da de kan samle støv og snavs til sig, for at rense smykkerne kan du anvende en lille skrubbebørste dyppet i smykkerens for at skrubbe snavset af - Vær dog forsigtig med håndkraft - Tør dem herefter med en blød klud, og smykkerne skulle gerne være renset og fine. Jeg anbefaler at du køber et lille smykkerensesæt, dog kan en alternativ måde at rengøre dine smykker på være at bruge en fiberklud og varmt sæbevand.

Omforgyldning
Mine ægte sølv smykker med guldbelægning kan med tiden slide på belægningen, alt efter hvordan man behandler sine smykke, her kan du få dem forgyldet hos en guldsmed - vi tilbyder det desværre ikke. Et godt tip er at du tørrer dine smykker i ægte sølv med guldbelægning med en tør fiberklud og beskytter dem med sollys når du ikke bruger dem.

Vi bruger cookies for at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside.

COOKIE POLITIK
Pre-loader
Codify Infotech