Det originale slidstærke smykkebrand CKJ™ 1-2 dages levering Forlænget gave-retur & Gratis Ombytning

Hvad er 925 Sterling Sølv?

Vi bruger 925 sterling sølv til mange af vores smykker. Sølv er et af de mest anvendte metaller, da det er tidsløst og sofistikeret. Da 100% rent sølv er meget blødt, bliver man nødt til at benytte sig af et andet metal. Her gør vi brug af kobber, så sølvet bliver stærkere. Dermed kommer navnet 925 sterling sølv, da 92,5% er rent sølv, mens de sidste 7,5% er kobber.
Derfor kan produkterne af rent sølv, uden guldbelægning tåle vand, sved og parfume.

Har du derimod et ægte 925 Sterling sølv produkt som er belagt med 18K guld - så vil dette være en tynd hinde/belægning af 18 Karat guld. Vand, sved, parfume og evt. andre produkter som der er i sæbe, vil slide på guldbelægningen og med tiden vil dit smykke blive sølv.

hvad er 925 Sterling Sølv

Er der forskel på sølv produkter?
925 Sterling Sølv er standarden i mange lande. Men udtrykket sterling bruges også på produkter af lavere sølvrenhed på andre markeder. Hvis du ser et smykke med mærket 800 eller 900, ved du at det indeholder mindre sølv end vores anvendte sølv. Disse metaller har en lavere renhed og står henholdsvis for 800 = 80% sølv og 900 = 90% sølv. 

925 Sterling sølv bliver også anvendt som et belægningsmateriale hos mange. Du kan købe produkter som er lavet af messing som grundmateriale, hvorefter der er lagt et lag af ægte sølv på. 
Messing er et billigere og blødt produkt, men rigtig god erstatning til ægte sølv - Da prisen på ægte sølv er dyr pr. gram, så laver man kæde smykker eller tungere smykker, så laver man dem oftest i et andet grundmateriale for at kunne sælge dem til en lavere pris. 

rustfrit stål til smykker


Er du i tvivl om hvorfor nogle af vores produkter laves i 316L stål?

Rustfrit Stål er et langt mere slidstærkt produkt der kan tåle mere end ægte sølv. 
Vi belægger vores stål produkter med 18K guld, ved en PVD belægning. Det er en vacuum pakning af guldet på stål metallet, som sker ved meget høj varme, varme som sølv eksempelvis ville smelte ved normalt. 
Derfor sætter belægningen sig slidstærkt fast, og du kan bruge vores stål smykker med 18 karat belægning, både i bad, på stranden og under træning. Dog skal du selvfølgelig være opmærksom omkring ridser ved hårde overflader.

Vil du se alle mine vandfaste smykker?
Find dem alle lige her: VANDFAST KOLLEKTION
Trustpilot
Trustpilot

Kurv

Køb for 399 kr mere & få gratis fragt

✔ Tillykke! Du har fået gratis fragt

Din kurv er tom