Hvad er 925 sterling sølv – camillakroeyer

Vi bruger 925 sterling sølv til mange af vores smykker. Sølv er et af de mest anvendte metaller, da det er tidsløst og sofistikeret. Da 100% rent sølv er meget blødt, bliver man nødt til at benytte sig af et andet metal. Her gør vi brug af kobber, så sølvet bliver stærkere. Dermed kommer navnet 925 sterling sølv, da 92,5% er rent sølv, mens de sidste 7,5% er kobber.
Derfor kan produkterne af rent sølv, uden guldbelægning tåle vand, sved og parfume.

Har du derimod et ægte 925 Sterling sølv produkt som er belagt med 18K guld - så vil dette være en tynd hinde/belægning af 18 Karat guld, og vand, sved, parfume og evt. andre produkter som der er i sæbe, vil slide på guldbelægningen og med tiden vil dit smykke blive sølv.

Er der forskel på sølv produkter?

925 Sterling Sølv er standarden i mange lande. Men udtrykket sterling bruges også på produkter af lavere sølvrenhed på andre markeder. Hvis du ser et smykke med mærket 800 eller 900, ved du at det indeholder mindre sølv end vores anvendte sølv. Disse metaller har en lavere renhed og står henholdsvis for 800 = 80% sølv og 900 = 90% sølv. 

Er du også i tvivl om hvorfor nogle af vores produkter laves i 316 rustfrit stål?

Stål er et langt mere slidstærkt produkt der kan tåle mere end ægte sølv. 
Vi belægger vores stål produkter med 18K guld, ved en PVD belægning. Det er en vacuum pakning af guldet på stål metallet, som sker ved meget høj varme, varme som sølv eksempelvis ville smelte ved normalt. 
Derfor sætter belægningen sig slidstærkt fast, og du kan bruge stål smykker med 18 karat belægning, i både bad, på stranden og under træning. Dog skal du selvfølgelig være opmærksom omkring ridser ved hårde overflader.

Vil du se alle minde vandfaste smykker? 
Find dem alle lige her: VANDFAST KOLLEKTION

Her kan du finde vores eksklusive
925 sterling sølv kollektion her 

Pre-loader
Codify Infotech