De originale vandfaste smykker Gratis ombytning 1-2 dages levering Gratis fragt over 399,-

Eurowoman x Camilla Krøyer

by camilla krøyer

I juni havde jeg fornøjelsen af at tale sammen med EUROWOMAN om mit smykkeunivers! Her delte jeg blandt andet 5 af mine bedste smykketips til at skabe sin egen personlige stil med både rå, chunky og feminine smykker.

Hos EUROWOMAN var de særligt nysgerrige på, hvordan mine idéer opstår, og hvor jeg får min inspiration fra. Jeg fortalte dem, at der hverken er ét sted eller én ting, der er årsagen til mine idéer. Jeg bliver nemlig hele tiden inspireret af min omverden - om det er æstetisk bygningsarkitektur, havet eller noget helt tredje, der får mig til at gribe en blyant og få mine idéer ned på papir ✨

I juni havde jeg fornøjelsen af at tale sammen med EUROWOMAN om mit smykkeunivers! Her delte jeg blandt andet 5 af mine bedste smykketips til at skabe sin egen personlige stil med både rå, chunky og feminine smykker ✨

Hos EUROWOMAN var de særligt nysgerrige på, hvordan mine idéer opstår, og hvor jeg får min inspiration fra. Jeg fortalte dem, at der hverken er ét sted eller én ting, der er årsagen til mine idéer. Jeg bliver nemlig hele tiden inspireret af min omverden - om det er æstetisk bygningsarkitektur, havet eller noget helt tredje, der får mig til at gribe en blyant og få mine idéer ned på papir.

De var interesseret i, hvor min kærlighed til smykker stammer fra, og hvordan mit smykkeeventyr egentlig begyndte. Smykker har altid været en del af mig og mit udtryk. Trenden for især chunky panserkæder spottede jeg allerede i min barndom, da min egen far gik med dem.

De var interesseret i, hvor min kærlighed til smykker stammer fra, og hvordan mit smykkeeventyr egentlig begyndte. Smykker har altid været en del af mig og mit udtryk. Trenden for især chunky panserkæder spottede jeg allerede i min barndom, da min egen far gik med dem.

"Et smykke har en særlig symbolik, når det bliver givet i gave, og et smykkes værdi afspejler ikke altid prisen, men mere den person, man har fået det af.

At mine smykker kan være en del af det budskab, man giver folk, man holder af, dét har en kæmpestor værdi for mig.
Derfor ønskede jeg at skabe et kvalitetsbrand, der samtidig var til at betale"

"Et smykke har en særlig symbolik, når det bliver givet i gave, og et smykkes værdi afspejler ikke altid prisen, men mere den person, man har fået det af.

 At mine smykker kan være en del af det budskab, man giver folk, man holder af, dét har en kæmpestor værdi for mig. Derfor ønskede jeg at skabe et kvalitetsbrand, der samtidig var til at betale"

"Et smykke har en særlig symbolik, når det bliver givet i gave, og et smykkes værdi afspejler ikke altid prisen, men mere den person, man har fået det af.

 At mine smykker kan være en del af det budskab, man giver folk, man holder af, dét har en kæmpestor værdi for mig.

Derfor ønskede jeg at skabe et kvalitetsbrand, der samtidig var til at betale"

"Et smykke har en særlig symbolik, når det bliver givet i gave, og et smykkes værdi afspejler ikke altid prisen, men mere den person, man har fået det af.

 At mine smykker kan være en del af det budskab, man giver folk, man holder af, dét har en kæmpestor værdi for mig. Derfor ønskede jeg at skabe et kvalitetsbrand, der samtidig var til at betale"

Jeg satte lidt ord på, hvad det er, jeg ønsker at udtrykke med mit smykkeunivers. Her beskrev jeg det som lidt af det hele! Det er afgørende for mig, at mine kunder nemt kan skabe deres eget personlige look med mine smykker, uanset om de vælger at kombinere mine forskellige kollektioner eller sammensætte med deres egne favorit smykker. Mine smykker skal både kunne stå alene og kombineres som ønsket. Som EUROWOMAN citerer mig i artiklen, så elsker jeg at se, når folk bruger mine smykker til at skabe deres helt egen stil 💫

Jeg satte lidt ord på, hvad det er, jeg ønsker at udtrykke med mit smykkeunivers. Her beskrev jeg det som lidt af det hele! Det er afgørende for mig, at mine kunder nemt kan skabe deres eget personlige look med mine smykker, uanset om de vælger at kombinere mine forskellige kollektioner eller sammensætte med deres egne favorit smykker. Mine smykker skal både kunne stå alene og kombineres som ønsket. Som EUROWOMAN citerer mig i artiklen, så elsker jeg at se, når folk bruger mine smykker til at skabe deres helt egen stil 💫

I magasinet præsenteres 5 af mine smykketips til en personlig stil.

Disse indebærer blandt andet mix & match, som handler om at kombinere forskellige længder, der kan give et lag-på-lag look.

Derudover er jeg selv kæmpe fan af de mere maskuline kæder, som skaber en cool kontrast til det feminine look.

I magasinet præsenteres 5 af mine smykketips til en personlig stil.

Disse indebærer blandt andet mix & match, som handler om at kombinere forskellige længder, der kan give et lag-på-lag look.

Derudover er jeg selv kæmpe fan af de mere maskuline kæder, som skaber en cool kontrast til det feminine look.

I magasinet præsenteres 5 af mine smykketips til en personlig stil.

Disse indebærer blandt andet mix & match, som handler om at kombinere forskellige længder, der kan give et lag-på-lag look.

Derudover er jeg selv kæmpe fan af de mere maskuline kæder, som skaber en cool kontrast til det feminine look.

I magasinet præsenteres 5 af mine smykketips til en personlig stil.

Disse indebærer blandt andet mix & match, som handler om at kombinere forskellige længder, der kan give et lag-på-lag look.

Derudover er jeg selv kæmpe fan af de mere maskuline kæder, som skaber en cool kontrast til det feminine look.

POPULÆRE SMYKKER HOS MIG LIGE NU

POPULÆRE SMYKKER HOS MIG

Flad Slangekæde 18K Guldbelagt 4mm
Flad Slangekæde 18K Guldbelagt 4mm
Flad Slangekæde 18K Guldbelagt 4mm
Flad Slangekæde 18K Guldbelagt 4mm
Flad Slangekæde 18K Guldbelagt 4mm
Flad Slangekæde 18K Guldbelagt 4mm
Flad Slangekæde 18K Guldbelagt 4mm
Flad Slangekæde 18K Guldbelagt 4mm
Flad Slangekæde 18K Guldbelagt 4mm
Flad Slangekæde 18K Guldbelagt 4mm
Flad Slangekæde 18K Guldbelagt 4mm
Flad Slangekæde 18K Guldbelagt 4mm
Flad Slangekæde 18K Guldbelagt 4mm
Flad Slangekæde 18K Guldbelagt 4mm
Flad Slangekæde 18K Guldbelagt 4mm
Flad Slangekæde 18K Guldbelagt 4mm

Flad Slangekæde 18K Guldbelagt 4mm

249,00 kr
Sun Kiss Choker 18K Guldbelagt
Sun Kiss Choker 18K Guldbelagt
Sun Kiss Choker 18K Guldbelagt
Sun Kiss Choker 18K Guldbelagt
Sun Kiss Choker 18K Guldbelagt
Sun Kiss Choker 18K Guldbelagt
Sun Kiss Choker 18K Guldbelagt
Sun Kiss Choker 18K Guldbelagt
Sun Kiss Choker 18K Guldbelagt
Sun Kiss Choker 18K Guldbelagt
Sun Kiss Choker 18K Guldbelagt
Sun Kiss Choker 18K Guldbelagt
Sun Kiss Choker 18K Guldbelagt
Sun Kiss Choker 18K Guldbelagt
Sun Kiss Choker 18K Guldbelagt
Sun Kiss Choker 18K Guldbelagt
Sun Kiss Choker 18K Guldbelagt
Sun Kiss Choker 18K Guldbelagt
Sun Kiss Choker 18K Guldbelagt
Sun Kiss Choker 18K Guldbelagt
Sun Kiss Choker 18K Guldbelagt
Sun Kiss Choker 18K Guldbelagt

Sun Kiss Choker 18K Guldbelagt

249,00 kr
Sun Kiss Armbånd 18K Guldbelagt
Sun Kiss Armbånd 18K Guldbelagt
Sun Kiss Armbånd 18K Guldbelagt
Sun Kiss Armbånd 18K Guldbelagt
Sun Kiss Armbånd 18K Guldbelagt
Sun Kiss Armbånd 18K Guldbelagt
Sun Kiss Armbånd 18K Guldbelagt
Sun Kiss Armbånd 18K Guldbelagt
Sun Kiss Armbånd 18K Guldbelagt
Sun Kiss Armbånd 18K Guldbelagt
Sun Kiss Armbånd 18K Guldbelagt
Sun Kiss Armbånd 18K Guldbelagt
Sun Kiss Armbånd 18K Guldbelagt
Sun Kiss Armbånd 18K Guldbelagt

Sun Kiss Armbånd 18K Guldbelagt

199,00 kr
Flad Slange Armbånd 18K Guldbelagt 4mm
Flad Slange Armbånd 18K Guldbelagt 4mm
Flad Slange Armbånd 18K Guldbelagt 4mm
Flad Slange Armbånd 18K Guldbelagt 4mm
Flad Slange Armbånd 18K Guldbelagt 4mm
Flad Slange Armbånd 18K Guldbelagt 4mm
Flad Slange Armbånd 18K Guldbelagt 4mm
Flad Slange Armbånd 18K Guldbelagt 4mm
Flad Slange Armbånd 18K Guldbelagt 4mm
Flad Slange Armbånd 18K Guldbelagt 4mm
Flad Slange Armbånd 18K Guldbelagt 4mm
Flad Slange Armbånd 18K Guldbelagt 4mm

Flad Slange Armbånd 18K Guldbelagt 4mm

199,00 kr
Trustpilot

Kurv

Din kurv er tom