Det originale slidstærke smykkebrand CKJ™ 1-2 dages levering Forlænget gave-retur & Gratis Ombytning

Smykker på afbetaling

Hos camillakroeyer.dk har vi fornøjelsen af at kunne tilbyde vores kunder, at de kan købe smykker på afbetaling. Vi har lavet et samarbejde med ViaBill, der gør det muligt for dig at afbetale på din ordre ved mig på forskellige måder. Læs med her for at få mere af vide:

 

To måder at købe smykker på afbetaling

 
Den første valgmulighed, du har, er at skubbe betalingen af ordren 30 dage frem. Dette kan du gøre helt uden renter og gebyrer, hvis du fx har udset dig nogle lækre produkter, som du gerne vil vente med at betale til efter den 1., eller hvis du bare godt kunne tænke dig at modtage din ordre først, før du bestemmer dig, om du vil beholde dine ting.

Hos ViaBill har du også mulighed for at dele din betaling op i mindre bidder – helt præcis 10 af slagsen. Den anden valgmulighed for afbetaling af dit køb hos Camillakroeyer.dk er således, at du betaler et fast beløb hver måned over ti måneder. Vælger du denne afbetalingsmulighed, så betaler du et lille gebyr hver måned sammen med beløbet. Du kan selvfølgelig til enhver tid betale det fulde beløb ud på din ViaBill-profil.

Hos Camillakroeyer.dk kan vi forsikre vores kunder om, at det er både nemt, sikkert og trygt at købe smykker med ViaBill – det bliver ikke meget mere simpelt at købe smykker på afbetaling.

Ved køb med ViaBill vil du først modtage dine varer. Herefter skal du betale din månedsydelse den 20. i hver måned. Betaler du ikke til tiden, vil der blive pålagt et gebyr på kr. 39,-.

Hvis du fortryder dit køb, ophører aftalen om betaling hos ViaBill. ViaBill finansierer køb for op til 2.000 kr.

Beløb over 2.000 kr. finansieres i samarbejde med SparXpress. Læs mere her: www.viabill.com/kredit

 

Sådan køber du smykker med ViaBill


Kunne du tænke dig at afgive en bestilling med ViaBill som betalingsmetode? Så skal du bare handle hos os præcis, som du plejer! Du vælger dine produkter, kommer dem i kurven og fortsætter til betalingssiden – hvor du hos andre webshops skal vælge mellem Dankort, kreditkort, MobilePay eller andre betalingsmetoder, kan du hos camillakroeyer også vælge ViaBill!

Efterfølgende vælger du din foretrukne forsendelsesmetode og bliver videresendt til en krypteret side, hvor du skal oplyse dine informationer til ViaBill – når disse er godkendt, er dit køb gået igennem, og du vil snarest modtage en e-mail om dine kontoinformationer hos ViaBill. Du skal logge ind på din profil gennem ViaBills hjemmeside for at se, hvor meget du skal afdrage med i måneden, hvis du vælger at dele din betaling op over 10 måneder.

Inspiration til dit smykkekøb med ViaBill

Hos mig elsker jeg at inspirerer mine kunder med de nye, lækre smykker jeg designer - der er klassiske, tidsløse og rå styles til enhver garderobe, som hvert år vender tilbage med lige stor succes; det er vores feminine og rå panser smykker, som er lavet i de bedste messing eller rustfrit stål og belagt med 18 karat guld og 925 sterling sølv. De passer altid til sæsonens trends, og vores panser smykker er et kvalitetsprodukt, så det kan nogle gange være rart at kunne dele sin betaling op af flere omgange.

Har du forelsket dig i et af vores panser smykker? Så må du eje min 'Hamret halskæde firkantet' , som er en del af min bedst solgte kollektion du finder her.
Det er en smuk halskæde, med en unik hamret overflade som giver dit outfit det sidste skub - ved at stacke dine kæder, tilfører du lidt 'extra' til dit look! 

Er du til mere tunge kæder, med råt udtryk? så sammensætter jeg altid smykkerne med min Figaro-Kollektion da det er vores videre udvikling af panser-kæden; det er to kollektioner som vores søde kunder er helt vilde med. Her finder du med garanti det perfekte outfit til en aften i byen eller cocktails med veninderne, uanset om du går efter et klassisk, feminint, eller råt og sporty look!

På vores hjemmeside kan du finde en masse inspirationsbilleder taget af mig (Camilla), hvor jeg sammensætter forskellige outfits af de nyeste og mest moderigtige styles, vi netop har fået på lager. 

Trustpilot
Trustpilot

Kurv

Køb for 399 kr mere & få gratis fragt

✔ Tillykke! Du har fået gratis fragt

Din kurv er tom