Det originale slidstærke smykkebrand CKJ™ 1-2 dages levering Forlænget gave-retur & Gratis Ombytning

Smykker med omtanke

Miljø & Sundhed

Allergivenlige smykker

Alle mine smykker er allergivenlige.

- Smykkerne, jeg skaber, er fri for nikkel og udgør det mest allergivenlige valg. Materialet er Rustfrit stål, som vi kender fra hospitalredskaber & piercinger - Derfor det mest skønsomme for huden.

Produktionsprocessen

Vores belægningsmetode er den mest skønsomme og miljøvenlige metode af belægning & har et meget lavt miljømæssigt aftryk.

Belægningsprocessen sker i et vakuumkammer som eliminere behovet for flydende opløsningsmidler og kemiske stoffer der bruges ved andre belægningsmetoder. Det er resultatet af ingen flydende forurenende stoffer eller kemiske rester i luft, vand, eller jorden når man påfører belægningen.

Holdbarhed & Levetid

Holdbarhed og lang levetid - De vigtigste egenskaber ved PVD-belægninger er høj modstand og holdbarhed.

Med andre ord, PVD-belægning forlænger levetiden af ​​belagte smykker, hvilket reducerer behovet for udskiftning og minimerer spild.

Produkt & behandling

Har i garanti?

Vi har 100% tilfredshedsgaranti! Indenfor 2 år kan du kontakte os med enhver reklamation eller skade som skulle være opstået fra vores side.

Kontakt : support@camillakroeyer.dk

Bemærk venligst: Denne garanti dækker ikke tabte smykker, ridser, der følger med normal slitage, forkert brug eller opbevaring af dit produkt, og enhver skade udført af en tredjepart.

Hvordan behandler jeg mine smykker?

Jeg sælger flere typer smykker.

Vandfaste smykker i stål: Kan bruges i vand, under træning og er meget slidstærke. De skal blot pudses op med en fiberklud.

Ægte sølv smykker: Du skal blot bruge en fiberklud og varmt sæbevand. Undgå at bruge forgyldte smykker i vand, under træning og omkring cremer.

Messing smykker: Disse smykker skal du være forsigtig med omkring vand, sved og parfume, da de er mere følsomme, og ikke skal opbevares i direkte sollys.

Vær generelt opmærksom på ridser og hårde overflader.

PFAS

Vær sikker på, vores smykker i rustfrit stål er fri for PFAS, og vi sætter en ære i at tilbyde produkter, der prioriterer sikkerhed og bæredygtighed. PVD-belægning er nu den sikreste og mest miljøvenlige.

Jeg forpligter mig til at levere produkter af høj kvalitet uden at gå på kompromis med sundheds- eller miljøstandarder.

Desuden har jeg aktivt valgt, at al emballage skal bestå af 70% genbrugsmateriale, og hvert år fjerner vi mindst 10 tons plastik fra verdenshavene i samarbejde med ReSea.

Camilla Krøyer Founder & Designer
Trustpilot
Trustpilot

Kurv

Køb for 399 kr mere & få gratis fragt

✔ Tillykke! Du har fået gratis fragt

Din kurv er tom