Ofte stillede spørgsmål

Hvordan returnerer jeg min vare?

Hos Camillakroeyer.dk har du 30 dages fortrydelsesret fra den dag, du modtager din pakke. Indenfor dette tidsrum kan du sende varen retur og få pengene tilbage, hvis varen ikke er taget i brug. Er de 30 dage overskredet vil pakken ikke pr. automatik blive sendt retur til kunden.

Du som køber står selv for betaling af forsendelsen, og der er derfor ingen refusion af forsendelsebeløbet, ved returnering af produkter.

I tilfælde af at du som kunde nægter modtagelse af pakken eller ikke får afhentet pakken hos pakkeshoppen, inden den bliver sendt retur, forbeholder vi os retten til at fakturer kunden for evt. omkostninger for returforsendelse og eller genlevering.

Vi anbefaler, at du sender med en forsikret returlabel, da Camillakroeyer.dk ikke står til ansvar for ikke-forsikrede pakker. Det er på eget ansvar at sende uden forsikring. Pakken kan risikere ikke at komme frem til vores lager, hvis du vælger returnering uden forsikring.
Du kan sende retur via posthus eller pakkeshop, den skal dog altid frem til adressen og kan IKKE sendes til pakkeshops, disse pakker bliver ikke afhentet.

KØB DIN RETURLABEL HER
RETURADRESSE:

Birkelyparken 114

2670 greve

VÆR OPMÆRKSOM PÅ DEN SKAL LEVERES TIL ADRESSEN! BLIVER PAKKEN INDLEVERET I PAKKESHOP ELLER LIGN. SÅ AFHENTES DEN IKKE.

Vi tager ikke din pakke retur, hvis:

Produktet har fået parfume, makeup, været udsat for røglugt eller er påført dyrepels.
Hangtags og mærker er fjernet eller beskadiget.
Produktet ikke er pakket forsvarligt ind.

Hvor hurtigt modtager jeg min bestilling?

Hvis du bestiller før kl. 14 i dag, stræber vi efter at du modtager din bestilling i morgen tidligt før kl. 8. Det vil sige, at vi rent faktisk leverer til dig på under 24 timer med DAO. Dog kan der gå op til 48 timer.Bestiller du med GLS leverer vi på 1-3 dage.

Hvordan kan jeg betale?

Hos TRENDDAY kan du betale med Visa Dankort, Visa Electron, Mastercard, apple pay, google pay.Alle betalinger bliver hævet senest 7 dage efter købet.

Hvad gør jeg hvis jeg ikke har modtaget min pakke?

Hvis du ikke har modtaget din ordre, kan du altid skrive til os på info@trendday.dk. Hav gerne ordrenummer klar, når du skriver til os.Det er vigtigt, at du tjekker, om din ordre er forudbestilling. Det står under produktet.

Er det sikker at handle hos Camillakroeyer.dk?

Det er helt sikkert at handle på camillakroeyer.dk. Vores forbindelse er SSL-krypteret, så ingen andre har adgang til dine kortoplysninger.Derudover er vi ejet at Trendday.dk som er E-mærket.

Hvad er smykkerne lavet af?

Alle smykker i kollektionen er lavet messing eller rustfrit stål forsølvet med 925 sterling sølv eller  forgyldt med 18 karat guld. Smykkerne er nikkelfri og blyfri, jf. dansk lovgivning. 

Camilla siger om Panser-kollektionen:

"Jeg var træt af at ægte sølv & guld smykker skulle være så dyre, derfor er jeg ikke gået på kompromis med kvaliteten af disse smykker, så de har høj belægning og kan bruges uden risiko for smykkerne skulle smitte af og blive grimme."
For at forlænge levetiden af dit smykke, beder vi dig være forsigtig omkring vand, hårde overflader, parfume & cremer. 
Vi anbefaler at du ikke sover, bader eller er aktiv, når du går med dine smykker.

This is a standard cookie notice which you can easily adapt or disable as you like in the admin. We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website.

Pre-loader