Ofte stillede spørgsmål – camillakroeyer

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan returnerer jeg min vare?

Hos Camillakroeyer.dk har du 30 dages fortrydelsesret fra den dag, du modtager din pakke. Indenfor dette tidsrum kan du sende varen retur og få pengene tilbage, hvis varen ikke er taget i brug. Er de 30 dage overskredet vil pakken ikke pr. automatik blive sendt retur til kunden.

Du som køber står selv for betaling af forsendelsen, og der er derfor ingen refusion af forsendelsebeløbet, ved returnering af produkter.

I tilfælde af at du som kunde nægter modtagelse af pakken eller ikke får afhentet pakken hos pakkeshoppen, inden den bliver sendt retur, forbeholder vi os retten til at fakturer kunden for evt. omkostninger for returforsendelse og eller genlevering.

Vi anbefaler, at du sender med en forsikret returlabel, da Camillakroeyer.dk ikke står til ansvar for ikke-forsikrede pakker. Det er på eget ansvar at sende uden forsikring. Pakken kan risikere ikke at komme frem til vores lager, hvis du vælger returnering uden forsikring.
Du kan sende retur via posthus eller pakkeshop, den skal dog altid frem til adressen og kan IKKE sendes til pakkeshops, disse pakker bliver ikke afhentet.

KØB DIN RETURLABEL HER
RETURADRESSE:
CKJ C/O checkmate
Borgergade 3 st
1300 Kbh K

VÆR OPMÆRKSOM PÅ DEN SKAL LEVERES TIL ADRESSEN! BLIVER PAKKEN INDLEVERET I PAKKESHOP ELLER LIGN. SÅ AFHENTES DEN IKKE.

Vi tager ikke din pakke retur, hvis:

Produktet har ridser eller andre synlige skader.
Hangtags og mærker er fjernet eller beskadiget.
Produktet ikke er pakket forsvarligt ind.

Hvor hurtigt modtager jeg min bestilling?

Hvis du bestiller før kl. 14 i dag, stræber vi efter at du modtager din bestilling i morgen tidligt før kl. 8. Det vil sige, at vi rent faktisk leverer til dig på under 24 timer med DAO. Dog kan der gå op til 48 timer.Bestiller du med GLS leverer vi på 1-3 dage.

Hvordan kan jeg betale?

Hos Camillakroeyer.dk kan du betale med Mobilepay, Visa Dankort, Visa Electron, Mastercard, apple pay, google pay.

VIABILL / afbetaling : Du kan også skubbe din betaling eller afbetale med VIABILL.

Hvad gør jeg hvis jeg ikke har modtaget min pakke?

Hvis du ikke har modtaget din ordre, kan du altid skrive til os på support@camillakroeyer.dk. Hav gerne ordrenummer klar i emnefeltet, når du skriver til os.Det er vigtigt, at du tjekker, om din ordre er forudbestilling. Det står i produktets navn på din ordre bekræftigelse.

Er det sikker at handle hos Camillakroeyer.dk?

Det er helt sikkert at handle på camillakroeyer.dk. Vores forbindelse er SSL-krypteret, så ingen andre har adgang til dine kortoplysninger.Derudover er vi ejet at Trendday.dk som er E-mærket.

Hvad er smykkerne lavet af?

Alle smykker i kollektionen er lavet af rustfrit stål forsølvet med 925 sterling sølv eller  forgyldt med 18 karat guld. Smykkerne er nikkelfri og blyfri, jf. dansk lovgivning. 

Camilla siger om Smykke kollektionerne :
"Jeg var træt af at ægte sølv & guld smykker skulle være så dyre, derfor er jeg ikke gået på kompromis med kvaliteten af disse smykker, så de har høj belægning og kan bruges uden risiko for smykkerne skulle smitte af og blive grimme."

ALLE smykker i rustfrit stål kan tåle vand, sved & parfume.
Vær dog altid forsigtig med dine smykker omkring hårde overflader og kanter for at bevarer smykket bedst muligt i lang tid. 

Alle smykker i ægte sølv og ægte sølv guldbelagt, 
beder vi dig være forsigtig omkring vand, hårde overflader, parfume & cremer. 
Vi anbefaler at du ikke sover, bader eller er aktiv, når du går med netop disse smykker af ægte materiale, dog kan alle vores rustfrit stål smykker godt tåle en hvis mængde vand, sved og parfume - for at forlænge levetiden af smykket.


Panser kollektionen: 
AW19 kollektion
Min panser kollektion er en chuncky, men feminin og rå kæde som du kan stacke i de forskellige størrelser. De er alle justerbare i længden, så du kan sammensætte dit favorit look med mine kæder. Kollektionen findes i, halskæder & chokers, armbånd, ankelkæder og øreringe. 

Figaro Kollektionen:
Min Figaro kollektion er inspireret ud fra min tidligere panser-kæde, dog skulle denne kæde være mere kantet og have et lidt tungere look. 
Det smarte ved figaro-kæden er at den nemt kan styles med panser kæden, for at bryde kæderne med hinanden.

Melted Kollektionen:
Min Melted Kollektion er en eksklusiv smykke kollektion lavet i ægte sølv og ægte sølv forgyldt med 18k guld. Det er tidsløse og enkle designs som nemt kan styles med mine andre smykker i alle kollektioner. 

Kan jeg købe ekstra gave æsker?

Hvis du køber 3 smykker får du dem leveret i 1-2 æsker. Ønsker du at tilkøbe ekstra smykke æsker, kan du gøre det her : https://camillakroeyer.dk/products/ekstra-smykkeaeske
Pre-loader
Codify Infotech