Det originale slidstærke smykkebrand CKJ™ 1-2 dages levering Forlænget gave-retur & Gratis Ombytning

Jule levering & retur 2023

Automatisk forlænget returret og ombytning på alle gaver fra d.1 november. 

VÆR OBS PÅ DEN SKAL VÆRE PÅ ADRESSEN TIL RETUR SENEST D.12 JANUAR

Vi kan ikke forlænge julegaver automatisk før denne dato - Henvend dig da til kundeservice først.

Henvendelser i November/December besvares indenfor 24-48 timer - vi kan ikke garantere at vi kan ændre eller annullere ordre, da vi pakker så hurtigt så muligt, for at pakkerne kan nå frem i tide.

Levering i julen 2023

Hvis I ønsker at sikre en hjemmelevering til juleaftensdag, skal ordren være lagt senest d. 20 december inden kl10.00

Hvis I ønsker at fremsende en julegave til udlevering fra en pakkeshop, skal ordren være lagt senest d.20 inden kl.10.00 , i skal selv være opmærksomme på at hente den.

Afhent på Kompagnistræde 43, st. efter aftale (Ikke muligt pga. travlhed)

Retur & Ombytning
Du kan returnere din ordre frem til 12 Januar, og har gratis ombytning mod tilgodebevis eller andre produkter frem til d.12 Januar.

Brug min gratis-ombytningsportal hvis du ønsker et andet smykke, størrelse eller tilgodebevis - du finder den HER.

Indpakning refunderes ikke - selvom gavebånd, gavepose, til og fra kort og papir returneres. Gave indpakning beregnes også ud fra ekstra tid brugt, som er besparet kunden. 

Du som køber står selv for betaling af retur forsendelsen, og der er derfor ingen refusion af forsendelsebeløbet, ved returnering af produkter.

I tilfælde af at du som kunde nægter modtagelse af pakken eller ikke får afhentet pakken hos pakkeshoppen, inden den bliver sendt retur, forbeholder vi os retten til at fakturere kunden for evt. omkostninger for returforsendelse og eller genlevering. - Bliver fratrukket retur beløbet ved modtagelse.

Vi anbefaler, at du sender med en forsikret returlabel, da CKJ ikke står til ansvar for ikke-forsikrede pakker. Du kan købe en forsikret returlabel via vores system, nedenunder finder du den til en pris af 35kr.
Det er på eget ansvar at sende uden forsikring. Pakken kan risikere ikke at komme frem til vores lager, hvis du vælger at returnere den uden om vores system uden forsikring. 
Du kan sende retur via posthus eller pakkeshop, den skal dog altid frem til adressen og kan IKKE sendes til pakkeshops, disse pakker bliver ikke afhentet.

KØB DIN RETURLABEL HER

SEND SELV PAKKEN:
Returadresse:

CKJ
Kompagnistræde 43, st.
1208 København K


Vær opmærksom på at den skal leveres på adressen af budet, da pakken ikke vil blive afhentet hvis den ender i en pakkeshop.

 Vi tager ikke din pakke retur, hvis:

  • Produktet har tydelig slid.
  • Produktet har ridser på overflade
  • Produktet ikke er pakket forsvarligt ind.
  • Hvis du overskrider de 30 dages returfrist.

Uafhentede varer
Uafhentede varer der er sendt med GLS, der sendes retur til Camillakroeyer.dk, vil blive fratrukket et returneringsgebyr på 40kr.
Camillakroeyer.dk refunderer først beløbet for ordren, når vi har modtaget den uafhentede pakke på vores adresse - der kan gå op til 7-14 hverdage.

Reklamation
Hvis du skal lave en reklamation på en vare, skal du kontakte Camillakroeyer.dk, på 
support@camillakroeyer.dk som sender en returlabel til dig. Hvis du selv køber en returlabel uden om os, er det ikke muligt at få denne refunderet.

Kampagner

Ved "GRATIS GAVE" -kampagner, får man en gratis gave/produkt med i sin ordre, såfremt der er købt et produkt. I nogle tilfælde kan kampagnen være ved køb af et minimums beløb og så vil dette fremgå. Gratis gaver vedlægges i ordrerne *så længe laver haves (og fremgår i din kurv, så du ved om du har fået produktet)
Sender man hele sin ordre retur, skal gratis gaven også sendes med retur. Vælger man at beholde gaven, vil gavens værdi blive fratrukket det refunderede beløb. Overstiger gavens pris med det du har købt samlet, holdes pengene indtil gaven er sendt med retur. 
Der medfølger kun 1 produkt pr. kunde, så længe det anvises i kurven.

Trustpilot
Trustpilot

Kurv

Køb for 399 kr mere & få gratis fragt

✔ Tillykke! Du har fået gratis fragt

Din kurv er tom