BLACK FRIDAY 2020 – camillakroeyer

BLACK FRIDAY 2020

 BLACK FRIDAY 


2020 Black Friday
Siden går i sort Torsdag d.26 kl.15.00 
Kl.19.00 får VIP adgang - Bliv VIP HER
Kl.20.00 får alle andre adgang

Kundeservice åbningstider (livechat, tlf. email): 
Torsdag d.26 november kl.09.00-00.00
Fredag d.27 november kl.09.00-00.00
Lørdag d.28 november kl.09.00-22.00
Søndag d.29 november kl.10.00-22.00
Mandag d.30 november kl.09.00-00.00

Herefter normale åbningstider 08.00-16.00 alle hverdage

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL: 

Hvor lang tid går der før jeg får min pakke? 
Vi reklamerer med 1-2 dages leveringstid, og vi vil så vidt muligt bestræbe os på at få den sendt ud samme dag du lægger din bestilling. Men grundet enormt pres på ordre under black-friday, kan der gå nogle yderligere dage (1-10 dage). Husk at vær opmærksom på om du har bestilt en forudbestilling, så vil det fremgår i produkt navnet.

Jeg har bestilt to ordre, kan de lægges sammen? 
Da vi er meget overvældet af de utrolig mange ordre der er blevet lagt på black friday/week, har vi af tekniske årsager desværre ikke mulighed for at tilbyde at lægge ordre sammen som er lagt af samme person, så de bliver sendt samlet. Du er velkommen til at skrive ind, så vil vi gøre et forsøg på at sende det videre i systemet.

Forlænget juleretur:
Når du lægger din bestilling fra d.26 og frem til jul, så kan du bytte julegaver til og med den 15 januar.
Alle julegaver returneres på det tilhørende kort, som har placeret ordren - dette kan desværre ikke gøres anderledes.

Ombytning: 
Hvis du vil ombytte en style fra din ordre skal du blot returnere den oprindelige vare, skrive at du ønsker ombytning og vi sender den korrekte størrelse til dig. Hvis du er bekymret for at varen ikke er tilgængelig imens vi behandler din returnerede varer, anbefaler vi at placere den nye ordre med det samme - da vores lager er begrænset.

Bliver min gave pakket ind når det er julegave?
Vi pakker alle ordre i vores fine smykkeæsker med logo på, men vi har ikke mulighed for at pakke eventuelle gaver ind i gavepapir med bånd.

Hvad er smykkerne lavet af?  
De fleste af mine kollektioner er lavet af rustfrit stål og kan tåle vand, sved og parfume. Vi anbefaler at du ikke sover, bader eller er aktiv, når du går med dine smykker. Dog kan alle vores smykker i rustfrit stål godt tåle en vis mængde vand, sved og parfume - men du forlænger levetiden på smykket ved at begrænse det.’ 

Min eksklusive kollektion, wave eller melted, er lavet af ægte 925 sterling sølv, og forgyldt med 18’K guld. For at forlænge levetiden af dit smykke, skal du være forsigtig omkring vand, hårde overflader, parfume & cremer. Disse styles anbefaler vi at du tager smykkerne af når du sover, bader eller er aktiv.

Jeg har købt nogle smykker dagen før Black-friday udsalget, er det muligt at få rabat her på Black-friday?
Vores black friday tilbud kan ikke kombineres med andre rabatter. Det er desværre ikke muligt for os at give dig 20% på din ordre, når din pakke har forladt vores lager og vi har afsluttet den i vores system. 

Hvorfor har jeg kun fået 1 gratis gave?
Uanset købsbeløb (minimum 1 produkt) eller om du har kunne ligge flere gratis gaver i din kurv, pga nogle tekniske fejl hos os, så vil du få 1 gratis gave. Der er 1 gratis gave pr. kunde så længe lager haves v. køb af 1 produkt.

Vi bruger cookies for at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside.

COOKIE POLITIK
Pre-loader
Codify Infotech