Adventskalender 2020 – camillakroeyer

Adventskalender 2020

Alt du skal vide om min adventskalender:

Dette er min første jule adventskalender, og det er gået over alle forventninger med salget, hvilke jeg kun er pave stolt over. I kalenderen kan du finde en værdi af 

2000-2500kr med smukke, unikke og kvalitets smykker.

Vi bestræber os efter at møde dine ønsker i form af størrelser, styles og kollektioner samt hvis du skriver det som du allerede har købt hos os. Vi kan dog ikke garanterer at du modtager hverken alle eller bare nogle af dine krav, da dine ønsker måske er modtaget for sent eller der ikke har været nogle ønsker på ordren, da kalenderen blev pakket. Vi kan ikke garanterer at du kan passe alle smykker og vi ombytter desværre ikke. Hvis ombytning skal ske, skal det ske til det samme produkt, eller et tilsvarende produkt, som vi vil tilbyde dig. Du som kunde står selv for betaling af returneringen af pakken samt betaling for den nye fragt omkostning, begge af henholdsvis 35kr. 

En adventskalender er et unikt tilbud hvor du sparer 60% på smykkerne, og får ekstremt meget for pengene. Vi vælger 100% indeholdet, ud fra hvad vi har haft på lager. Vi forbeholder os retten til ikke at bytte smykker fra adventskalenderen, hvis det blot er fordi du ikke kan lide indholdet og hellere vil have noget andet. 

I adventkalenderen kan du være så heldig at finde smykker der er online på hjemmesiden nu, nogle smykker fra en tidligere kollektion og smykker fra en fremtidig kollektion.

Vi bruger cookies for at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside.

COOKIE POLITIK
Pre-loader
Codify Infotech