Vi støtter kvinder – camillakroeyer

Vi samarbejder med

Her hos Camilla Krøyer spiller kvinder en helt essentiel rolle. Vi designer til kvinder, det er lavet af kvinder og vi bliver inspireret af kvinder. I den forbindelse har vi givet vores støtte og opbakning til Ladies Mud Race, WOMEN IN MEDICINE X CPH samt Girltalk ved at sponsorere premier og goodiebags til organisationerne. 

Ladies Mud Race

Over 25.000 gange har en Ladie, krydset målstregen, til Ladies Mud Race terrænløb kun for kvinder. Ladies Mud Race arrangerer i 2021 terrænløbet i 7 byer landet over.  Du kan læse mere om det her: http://ladiesmudrace.dk

WOMEN IN MEDICINE X CPH

Women In Medicine x CPH er et netværk for yngre kvindelige læger i København. Visionen er at skabe et forum, hvor kvindelige læger udfordrer de gængse forestillinger om karriere muligheder som kvindelig læge. Læs mere her: https://www.facebook.com/womeninmedicinecph/

girltalk

GirlTalk er en non-profit organisation, der siden 2004 har arbejdet for at hjælpe piger og unge kvinder mellem 12 og 24 år.  Girltalks mission er at forebygge mistrivsel blandt piger og unge kvinder, Du kan læse mere omkring det her: https://girltalk.dk/omgirltalk 

LADIES MUD RACE 

Som nævnt ovenover spiller kvinder en helt essentiel rolle hos os. 

I den forbindelse valgte vi også at støtte og give vores opbakning til ”Ladies Mud Race.”

Det bliver afholdt for kvinder, hvor de skal igennem en rute på 8 km med en masse konstruerede forhindringer. Over 25.000 Ladies har deltaget og krydset målstregen.

Vildt sejt! 

Her kan du se 2 heldige og seje vindere af vores præmier

WOMEN IN MEDICINE X CPH

Women In Medicine x CPH er et netværk for yngre kvindelige læger i København. 

Her kan kvinder få et fælleskab igen efter endte studier og dele deres viden på tværs af specialer. 

I forbindelse med et "WIM meet" sponsorede vi 15-20 goodiebags med vores fine smykker til alle de kvinder der deltog i arrangementet.

Der var en fantastisk stemning og meget inspirerende snakke, og vi er meget glade for at være en del af arrangementet.  

GIRLTALK

Det er så vigtigt at man kan have muligheden for at snakke med nogen når man har brug for det, og hos Girltalk er der ingen problemer, der er for store eller små. 

Girltalks mission er at forebygge mistrivsel blandt piger og unge kvinder, styrke deres selvværd og hjælpe dem, der har det svært. 

Vi er så glade for at kunne bidrage med nogle fine smykker og vi håber at modtagerne af dem blev glade.

Vi glæder os til at lave nogle flere samarbejder i fremtiden, hvor vi kan støtte op omkring flere seje, målrettet og talentfulde kvinder.

Pre-loader
Codify Infotech