SUMMER SHOOT – camillakroeyer

SUMMER SHOOT

Jeg har været på sommer shoot med mit seje team! Her fik vi taget en masse flotte og idylliske billeder af mine nyeste designs. Vi skød billederne ude på den flotteste kornmark - som virkelig giver en summer vibe til billederne. Mine shoots er altid arrangeret af 96Studio Creation, Charmaine min gode veninde står altid for de FEDESTE locations, flotteste modeller og bedste shoots. 

Jeg har været på sommer shoot med mit seje team! Her fik vi taget en masse flotte og idylliske billeder af mine nyeste designs, vi skød billederne ude på den flotteste kornmark - Som virkelig giver en summer vibe til billederne. Mine shoots er altid arrangeret af 96Studio Creation, Charmaine min gode veninde står altid for de FEDESTE locations, flotteste modeller og bedste shoots. 

Min Panser Facet kollektion er endelig landet på shoppen i sølv, så den var selvfølgelig i fokus på vores shoot - samt mine helt nye star signetringe kollektion. Jeg elsker hvordan de forskellige styles kommer til udtrykke på billederne: Rå, chunky og feminine - Ligesom jeg ønskede at mine styles skal udtrykke. 

Min panser facet kollektion er endelig landet på shoppen i sølv, så den var selvfølgelig i fokus på vores shoot - Samt mine helt nye star signetringe kollektion. Jeg elsker hvordan de forskellige styles kommer til udtrykke på billederne: Rå, chunky og feminine - Ligesom jeg ønskede at mine styles skal udtrykke. 

Vi bruger cookies for at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside.

COOKIE POLITIK
Pre-loader
Codify Infotech